• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Wexiödisk WD-4S Glas - Underbänk Glasdiskmaskin

  • 42 900 kr

Kompakt, stilren och effektiv svenskdesignad underbänk diskmaskin anpassad speciellt för glasdisk med unik korg/inredning. Med inbyggd diskmedel och sköljmedels

Artikelnummer: WD4SGlas
Dela

Kompakt, stilren och effektiv svenskdesignad underbänk diskmaskin anpassad speciellt för glasdisk med unik korg/inredning. Med inbyggd diskmedel och sköljmedels dosering. Tyst och smart design som är enkel och hygienisk. Från Wexiödisk.Wexiödisk WD-4S Glas - Kompakt, stilren och effektiv underbänks diskmaskin för restaurang och storkök

Vill du ha en driftsäker och effektiv underbänksdiskmaskin med utmärkt design så är WD-4S bästa valet. Svensk design med kvalitet, funktionalitet och effektivitet. Diskmaskinen är formgiven för att fungera optimalt i så många kök som möjligt. Perfekt för bar, caféet eller mindre restauranger. Just denna modell WD-4S Glas är speciellt framtagen som en bardiskmaskin eller glasdiskmaskin. Medföljer en specialanpassad korg/inredning med mycket hög genomspolning och glasen lutar vilket får vattnet att rinna bort frånn foten, resultatet blir renare och torrare glas.

Diskmaskin med bra hygien och arbetsmiljö

Designad med få detaljer och släta rundade hörn innebär bättre hygien och enkel / smidig att göra rent. Dessutom kan du ställa luckan i ett hygienläge som förhindrar bakterietillväxt när du inte använder maskinen, extra bra vid långhelger eller semestertider. Automatisk kontroll av vattentemperatur och vattenmängd, såväl som automatisk rengöring som säkerställer högklassig hygien. Låg ljudnivån när maskinen är igång ger bra arbetsmiljö. Maskinen har även återsugningskydd installerat som standardutförande som förhindrar att smutsigt vatten sugs tillbaka ut i vattennätet.

Val av diskmaskin, basic eller glas?

Diskmaskinen WD-4 finns i två olika modeller, Basic eller Glas. Basic är standard utförandet för dig som diskar mindre glas och mer standard disk. Ska maskinen användas för att diska glas rekommenderar vi glasmodellen som har speciellt framtagen inredning för att diska glas. Med bland annat en öppen korg som lutar glasen för att minska vattensamling i glasets fot. Flera fördelar är att vattenstrålarna bättre när glasen vilket ger ökat torkresultat.

Effektiv, snabb och funktionell

Diskar upp till 50 korgar per timme. Det innebär upptill 1000 glas, 900 tallrikar eller 450 brickor. Väl utförd form gör att diskutrymmet är större och kan diska brickor ända upp till storleken 530 x330 mm samt GN 1/1-kantiner med tillbehör. Med en knapptryckning byter du enkelt ut vattnet för att växla från att diska smutsiga tallrikar till glas och brickor. Två funktioner i samma maskin sparar både utrymme och tid. Diskarmarna, också de i rostfritt stål, har individuellt placerade munstycken. På så sätt täcker och rengör de varje millimeter av disken. En inbyggd tömningspump ser till att allt vatten töms oavsett maskinens placering.

Färdig för automatisk diskmedel och sköljmedel

Inbyggda doseringspumpar för både disk- och torkmedel förenklar arbetet och du slipper ha skrymmande doseringsutrustning placerad utanför maskinen.

Tekniska uppgifter
Diskpump (kW): 0,75
Genomströmmare (kW): (400V / 230V) 4,2 / 2,84,2/2,8
Tankvärme (kW): 1,4
Tömningspump (kW): 0,04
Tryckstegringspump (kW): *0,37
Tankvolym (liter): 20
Fläkt värmeåtervinning (kW): **0,01
Vikt, maskin i drift (kg): 85
Kapslingsklass (IP): 44
* Endast i kombination med breaktank
** Option på vissa marknader
 
Kapacitet och driftsdata WD-4S
Kapacitet, max antal korgar per timme: 50 **
Korgstorlek: 500x500mm
Total disktid BASIC, program 1: 1,2 min **
Total disktid BASIC, program 2: 2,4 min **
Total disktid BASIC, program 3: 4,2 min **
Vattenförbrukning sköljning/program (liter): 2,4 Liter
Ljudnivå dB(A): 61 dB
Max yttemperatur vid rumstemp* Varmvattenanslutning 55 - 70 °C. Vid kallvattenanslutning eller kondenseringsenhet sänks kapaciteten.: 20°C
** Fabriksinställning. Disktiden är justerbar


Anslutning, maskin
Total anslutningseffekt (400V 3N~) (kW): 4,95 / 7,65*
Total anslutningseffekt (230V 1N~) (kW): 3,55
Huvudsäkring 400V 3N~ (A) **: 10 / 16**
Huvudsäkring 230V 1N~ (A): 16
Anslutningskabel, area 400V 3N~
(L1-L3, N, PE) Cu (mm2): 2,5 ***
* Kallvattenanslutning
** Annan spänning på begäran
*** 2 meter kabel ingår

Anslutning vatten, avlopp och ventilation
Vattenkvalitet, hårdhet (°dH): 2-7
Varmvattenanslutning 55 - 70°C (utvändig gänga): R ¾
Kallvattenanslutning 5 - 12°C* (utvändig gänga): R ¾
Avloppsanslutning, PP slang 2 meter, varav 1,3 meter utanför
diskmaskinen (ø mm): 22mm
Vattenkapacitet, tryck (kPa): 20 kPa
Vattenkapacitet, flöde (liter/min): 5 L
Golvbrunn, kapacitet (liter/sek): 1 l/s
Värmebelastning till rummet (total, sensibel, latent) (kW): 1,7 / 1,2 / 0,5

Storlek och vikt 
Storlek, LxBxH (mm): 700x760x1000mm
Vikt (kg) inkl. emballage: 85 kg