• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

BEREDNING

Beredning

Beredningsmaskiner är nödvändiga oavsett vilken typ av restaurang du driver.

Olika redskap för beredning av dina produkter och menyer, alltifrån mer generella redskap till specialredskap för olika inriktningar, effektiviserar arbetet i restaurangköket.


Beredning  Köpguide... fortsättning

Skära, pressa, mala, kavla, skala, blanda, mixa, väga, såga ‒ redskap för att effektivisera köksarbetet behövs. Här hittar du redskap för professionellt köksarbete, som har hög kvalitet i materialval och utförande, redskap som tål dagligt slitage i åratal.

Arbetsbänkar med eller utan arbetsskåp eller lådor hör också hit. Tänk på att också utnyttja hörn för arbetsyta och förvaring. Köksvagnar är oumbärliga.


Ska du köpa köttkvarn, tänk på att om möjligt placera den i kylt utrymme för bästa kvalitet på malköttet, likaså om du köper en korvstoppningsmaskin och köttsåg. Och apropå det, håll hygienen högt i restaurangköket med en knivsterilisator


Glöm inte en bra våg i ditt restaurangkök. Att väga ingredienserna garanterar korrekta recept, inte minst viktigt om du bakar. 


Beredningsmaskinernas Rolls Royce-modeller är dels det helsvenska kvalitetsmärket Hällde och det franska Robot Coupe. Titta gärna lite extra på dem ‒ här hittar du maskiner som håller i decennier och som kan kompletteras hela tiden, då nya produkter bygger på äldre modeller. Dyrare, ja, men längre livslängd på produkterna är svårt att uppbringa.