• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Robot Coupe R 301 Ultra

  • 15 490 kr

BeskrivningSNABBHACKEN:Lock med påfyllningshål för tillsättning av ingredienser. perfekt vid tillagning av t.ex. majonäs. Nytt mixerkärl på 3,7liter i borstat s

Artikelnummer: 227
Dela

Beskrivning

SNABBHACKEN:

Lock med påfyllningshål för tillsättning av ingredienser. perfekt vid tillagning av t.ex. majonäs. Nytt mixerkärl på 3,7liter i borstat stål för både små och stora volymer. Säkerhetssystem stoppar motorn om locket lyfts av. Pulsfunktion underlättar tillagning. Nytt ergonomiskt handtag på kärlet för perfekt grepp. R301 och R301 Ultra levereras med en slät kniv. Knivens lock är löstagbart för att underlätta rengöringen.

GRÖNSAKSSKÄRAREN:

En stor bönformad nedmatare (104cm2) för t.ex. isbergssallad, vitkål, tomat, potatis eller morötter. Automatisk återstart för en snabb och enkel beredning. Ny utkastarskiva, designad för både effektiva och skonsamma utkast. En tubmatare (58mm) för långsträckta och ömtåliga grönsaker. Helt löstagbar grönsaksskärartillsats för en enkel användning och rengöring.

Hacktillsats:
R301Ultra 3,7 liter i rostfritt stål med slät kniv

Grönsaksskärartillsats:
Löstagbar grönsaksskärartillsats med en bönformad nedmatare på 1,56liter inklusive tubmatare (58mm).
Verktyg i rostfritt stål för: Skärning, rivning, räffling och strimling. Som tillbehör finns 23 olika skärverktyg.

Teknisk specifikation

Mått: snabbhack. 226x304x427mm (BxDxH)
Mått: grönsaksskärare: 525x405x570mm (BxDxH)
Vikt: 18 Kg
Effekt: 230V, 0,65 Kw