• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Zanussi Evo700

Zanussi Evo700

Zanussi Evo700 är en köksserie med brett produktutbud som har ett djup av 700 mm. Produkterna har ytfinish i borstat stål, gjutna i ett stycke för bästa hygien och enkel rengöring.

Gasspisar med flexibla brännare för alla behov tack vara den unika formen som gör att flamman expanderar både horisontalt och vertikalt. Det ger perfekt kokning med kokkärl av alla former och storlekar. Flamman anpassas till diametern på kokkärlets botten vilket ger maximal täckning och når koktemperatur mycket snabbare och värmeförluster minskas.

Bra miljöval

Zanussi Professional bryr sig om miljön, både i naturen och i köket. Fabriken är miljö-och energisparande med låga utsläpp under produktionsstadiet, ochprodukterna har låg energiförbrukning i köket. Zanussis Evo700-serien är dessutom återvinningsbar till 98 procent. Allt emballagematerial är återvinningsbart till 100 procent

Nytt värmesystem på gas- och elmodeller. Termostatkontrollerade temperaturintervall från 120°C till 300°C.