• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

GRILLA & STEKA


Köksserier  Köpguide

Köksserier omfattar basen i ett restaurangkök, alltså både maskiner och arbetsutrymmen med bänkar och skåp. Ska du starta restaurang från grunden eller totalrenovera ditt restaurangkök, är det fördelaktigt att gå in för en köksserie där alla delar kan kombineras och kompletteras.


Köksserier är byggda för att vara kompatibla, alla delar matchar varandra och köket kan byggas ut ytterligare med delar som passar in. Köket blir enhetligt utrustat och bortsett från att vara funktionellt och praktiskt, skapar det också en tilltalande arbetsmiljö. Modulerna är ofta uppdelade i hel- eller halvmodell, vilket betyder att man t ex kan utöka en 4-plattorsspis med en 2-plattorsenhet som passar perfekt.


Varje tillverkare av restaurangmaskiner har sin egen köksserie. Vi marknadsför köksserier från tyska Mastro och italienska Zanussi, internationellt stora märken med lång erfarenhet av köksserier för restaurangbranchen. Det finns köksserier i olika storlekar, från de minsta som passar för t ex gatukök och bensinstationer, till de riktigt stora för hotell- och storkök samt allt däremellan.


Köksserier utgår från djupet, alltså avståndet framifrån och in till väggen, eller om maskinerna ska ställas mittemot varandra, avståndet till den motstående köksmaskinen. Djupet räknas i millimeter, och 600, 650, 700 respektive 900 mm är de mått som är aktuella att välja emellan. Ytan i ditt kök styr valet.


I våra köksserier ingår restaurangspisar, stekhällar, grillar, fritöser, pastakokare, arbetsbänkar och underreden, vattenbad, bänkspisar, diskhoar mm. Du kan välja elektrisk köksserie eller med gasdrivna maskiner eller kombinera el och gas.


Kontakta oss för offert vid större inköp som köksserier! Klicka på "Offert" till höger på skärmen.