• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Stekbord med klämgrill Krom BERG FTHC60ED + KD30T

  • 24 900 kr

Stekbord med klämgrill KDA-66ED Krom utförande. Manuell lyftning.Stekbordet ihop med den digitala programmerbara timern ger stora fördelar för ett perfekt resul

Artikelnummer: 08-FTHC60EDKD30T
Dela

Stekbord med klämgrill KDA-66ED Krom utförande. Manuell lyftning.

Stekbordet ihop med den digitala programmerbara timern ger stora fördelar för ett perfekt resultat - varje gång. Denna maskin är speciellt utvecklad för snabb och effektiv tillagning av olika måltider så som stekar, fisk, hamburgare, malt kött, egg eller eventuellt för vegetariska rätter som stekta grönsaker. Kombinationen av anti-stick ytan och den hårdkromade stekhällen samt teflonbelagda duken på klämgrillen gör att det blir väldigt enkelt att rengöra och sköta maskinen. Samtidigt behövs det minimalt med fett vid stekningen eftersom maten inte fastnar så enkelt. Hög effekt på både stekbordet och på klämgrillen som regleras separat ger möjlighet att tillaga maten på ett optimalt sätt. Genom att täppa till porerna på köttet på utsidan med högre värme bevaras köttsaften på insidan. 3 förinställda program för enkelt och bekvämt val av drift ■ 1 justerbart program (tid och temperatur) för anpassad operation ■ Separerad reglering av övre och undre plattor ■ Teflonplåt på övre plata (lätt ersättning ■ non-sticking yta)

Teknisk specifikation

Mått: 660x708x442mm
Stekyta stekhäll: 650x480mm
Stekyta klämgrill: 2x280x400mm
Effekt: 400V,4x230V Totalteffekt:  6+3+3 KW
Vikt: 65 Kg