• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Vinkyl TFW375S 370L 595x680x1760 Tefcold

  • 17 900 kr

InformationEn svart vinkyl med en transparent glasdörr från Tefcold. Modell TFW375S har en silvrig karm runt glasdörren och ett behändigt handtag i rostfritt st

Artikelnummer: 271
Dela

Information

En svart vinkyl med en transparent glasdörr från Tefcold. Modell TFW375S har en silvrig karm runt glasdörren och ett behändigt handtag i rostfritt stål. Denna mycket stilrena vinkyl är utrustad med 15 stycken utdragbara hyllor i gediget trä och rymmer 165 stycken vinflaskor. LED-belysningen lyser upp kylen på ett snygg sätt och skapar en inbjudande display. Det utvecklade kylsystemet är energisnålt och är framtaget för att minska värme och ljud. Detta är en fantastisk lösning för att erbjuda restaurangens, barens och hotellets gäster väl kyld dryck samtidigt som det skapar ett elegant intryck. Skåpet går att låsa, vilket tillåter dig att förvara de extra fina flaskorna på ett säkert och smakfull sätt. 

- Mått: 59,5x68x176cm
- En temperaturzon
- Energisnålt kylsystem
- Låg ljudnivå
- LED-belysning
- 15 Utdragbara hyllor i trä
- Låsbart