Close

Vi skapar köksro - steg för steg

Projekt & Leverans

Genom ett personligt bemötande skapar vi förutsättningarna för ett lyckat projekt. Tillsammans med våra kollegor undersöker vi de hårda förutsättningarna i lokalen för att planera lokalen och kökets placering. Vi undersöker också de mjuka värden för att gemensamt fånga den känsla och atmosfär som man vill förmedla. Därefter skapas en inredningsdesign med målsättningen om design och funktion i symbios. Till sist sker leverans och montering av inredning, möbler och maskiner. Totalt sett en komplett leverans från idé till färdig restaurang. Du som kund kan luta dig tillbaka och slipper tänka på alla detaljer.

Finansieringslösningar

Ett renoveringsprojekt är ofta en ekonomisk påfrestning för verksamheten, utöver renoverings- och byggkostnader så påverkas likviditeten av att intäkterna minskar under byggnationen. Vi erbjuder därför finansieringslösningar som förenklar budgetering, skapar trygghet genom förutsägbarhet och som samtidigt stärker likviditeten. Den gemensamma målsättningen är att genom väl planerade projekt nå ökad omsättning.

Köksmaskiner & -planering

Efter att ha lyssnat på önskemål och utrett förutsättningarna så tar vi fram ett skräddarsytt förslag med maskiner och utrustning. Hög kvalitet, prisvärda produkter och funktion är viktiga aspekter i varje projekt. Förslaget anpassas självklart till lokalens förutsättningar när det kommer till ventilation, avlopp och andra anslutningar. Med lång erfarenhet tillgodoser vi yttre krav från myndigheter och personalen mående genom en god arbetsmiljö.

Servicenätverk

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig fortsatt trygg även efter installationen. Med lång erfarenhet och ett stort nätverk av partners så erbjuder vi därför full support och stort sortiment av reservdelar till alla maskiner som vi levererat. Vårt mål är ett långsiktigt samarbete med dig som kund där vi hjälper till med att underhålla och utveckla köken över tid.

Möbler, Belysning & Specialinredning

Leverans av möbler, inredning & belysning är en självklar del i varje lyckat projekt. Våra kollegor på Fjäder är återförsäljare av produkter från alla världens hörn. Genom ett stort nätverk är det också möjligt att köpa in möbler och produkter från mindre producenter men också att specialanpassa och specialtillverka. Snickerier och specialinredning så som bardiskar, paneler, sänggavlar är en annan viktigt del av våra uppdrag. Fjäder har många kanaler för att tillgodose alla typer av behov. Det kan röra sig om produktion i trä, metall, glas eller sömnad och tillverkning av stoppmöbler.

Koncept & inredningsdesign

Målet är att kunna erbjuda en helhetslösning med ett starkt koncept i grunden. Med er idé som utgångspunkt och en vision i fokus så skapas inredningar i 3D, grafiska identiteter och designade möbler. Alla tjänster är delar i en större designprocess som anpassas efter projekt och förutsättningar. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor på Myt Design Studio.