• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Frysskåp Space dubbel F 1400 P (R-290), 1440x790x2050 Gemm

  • 37 900 kr

InformationFrysskåp Space dubbel är en perfekt kombination av hög kapacitet, prestanda och tillförlitlighet. Med rostfritt stål (AISI 304) både in- och utvändig

Artikelnummer: 265
Dela

Information

Frysskåp Space dubbel är en perfekt kombination av hög kapacitet, prestanda och tillförlitlighet. Med rostfritt stål (AISI 304) både in- och utvändigt, justerbara ben och standardlås, är detta frysskåp en optimal blandning av hållbarhet och funktionalitet och är dessutom enkelt att både rengöra och underhålla. Skåpet är välisolerat, utrustat med en energisparfunktion och använder köldmedium R290, vilket gör det till ett tillförlitligt och klimatvänligt alternativ. En elektronisk digital termostat gör det enkelt att justera temperaturen och fläktkylning säkerställer optimal kylprestanda. Nattfunktionen minskar energiförbrukningen och gör skåpet till ett perfekt val för alla typer av kök där höga krav ställs på precision och kvalitet, såsom storkök, restauranger, caféer och cateringverksamheter. Spara energi och förbättra effektiviteten med Space F 1400 P frysskåp, det självklara valet!
- Driftsäkerhet och tillförlitlighet
- Hjul, fotpedal och invändig belysning finns som tillbehör och beställs separat.
- Kapacitet: 1300 liter 
- Hyllor: 8 (GN 2/1)
- Temperaturområde: -18/-21
- Effekt: 1160 W
- Anslutning: 230 W