• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Vinkyl TFW160-2S 155L 595x570x820 Tefcold

  • 9 790 kr

InformationEn diskret svart vinkyl från Tefcold i lägre modell. TFW160-2S har nu kommit i en ny och förbättrad version och bytt namn till TFW200-2S. Vinkylen ha

Artikelnummer: 272
Dela

Information

En diskret svart vinkyl från Tefcold i lägre modell. TFW160-2S har nu kommit i en ny och förbättrad version och bytt namn till TFW200-2S. Vinkylen har en dörrkarm tillverkad i rostfritt stål och är utrustad med ett behändigt handtag som skapar en mycket smakfull känsla på restaurangen och baren. Den vändbara transparenta glasdörren och den inbyggda LED-belysningen skapar en snygg display samtidigt som du får en tydlig överblick över vinflaskorna. Kylen är utrustad med 6 stycken utdragbara hyllor tillverkade i gediget trä och är indelade i två stycken separata temperaturzoner. Kylen rymmer 46 stycken vanliga vinflaskor och är den perfekta lösningen för att servera restaurangens gäster perfekt tempererat vin på ett stilrent vis. Det moderna kylsystemet skapar en ljudlös upplevelse samtidigt som det är energisnålt. Skåpet går att låsa. 

- Material: Rostfritt stål
- Mått: 59,5x57x82cm
- Två temperaturzoner
- LED-belysning
- Energisnålt kylsystem
- Låd ljudnivå
- 6 Utdragbara hyllor i trä 
- Låsbart