• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Stekbord - Rational iVario Pro 2-XS

  • 129 000 kr

BeskrivningVerkligheten i dagens kök: trånga utrymmen, otillräcklig utrustning, brist på personal och snäv budget. Din egen ambition: höga krav. Det är här inte

Artikelnummer: 258
Dela

Beskrivning

Verkligheten i dagens kök: trånga utrymmen, otillräcklig utrustning, brist på personal och snäv budget. Din egen ambition: höga krav. Det är här intelligent teknik kommer in i bilden. Som kokar, steker och friterar. Som arbetar upp till fyra gånger snabbare med upp till 40 % lägre strömförbrukning jämfört med traditionell matlagningsutrustning. Som med sina två pannor erbjuder utökade möjligheter i köket. Snabbt, flexibelt och precis som du vill ha det. iVario 2-XS ersätter stekbord, ångkokare och fritöser i restauranger som serverar upp till 100 gäster.

Två pannor – oändliga möjligheter. Enkelt manövreringskoncept, effekt i exakta grader. För olika temperaturer, för olika rätter, för olika tider. Utan övervakning eller extra köksutrustning. Och uppnå ett tillförlitligt, förstklassigt resultat. Med alternativet iZoneControl kan du dela in de två pannorna i fyra zoner. För ännu större flexibilitet.

iVario 2-XS och iVario Pro 2-25 kan monteras på höj- och sänkbara stativ, iVario L och XL har höj- och sänkbara underreden. För mer ergonomiskt arbete. Infattad användarpanel, inställningsvred med detaljer i rostfritt stål samt strömbrytare med pekfunktion i glasfronten bidrar alla till att ge iVario ett modernt utseende och möjliggör intuitiv användning. Och på matlagningssystem med två pannor visas båda överskådligt på en och samma pekskärm.

Kärntemperaturnål med 6-punktsmätning som ger exakta mätresultat och säkerställer perfekt tillagningsresultat. Nålen registrerar felaktiga isättningar och levererar data till HACCP-protokollet. Integrerad handdusch
Handduschen kan ställas in på punkt- eller duschstråle för att användas både till avspolning av stora ytor och med en kraftig stråle vid mellanrengöring.

AutoLift sänker automatiskt ner maten i kokvätskan och lyfter upp den igen. På så sätt undviks stänk och skållning och tillagningsvätskan kan användas flera gånger.
Tack vare optimalt placerade utdragshyllor och automatiskt tippbar panna är maskinen lätt och smidig att tömma. Designen är nästan helt fogfri (IPX9) för enkel yttre rengöring. Inget bränns vid, inget kokar över. Därför går rengöringen av pannan enkelt och tar vanligtvis inte mer än två minuter.

I grundpriset för iVario 2-XS ingår: Arm för höj- och sänkning av kok- och frityrkorg, kok och frityrkorgar, Rengöringssvamp och sil.

Teknisk specifikation

Mått: Bredd 110 cm, djup 75,6 cm, höjd (inkl. stativ/underrede) 482 mm (1 080 mm)
Antal portioner per dag - 30
Volym 2x17 Liter
Stekyta 2x2/3 GN (2x13 dm2)
Vattentillopp - R 3/4''
Vattenutlopp - DN 40 mm
Anslutningsvärde - 14 kW
Säkring - 20 A
Nätanslutning - 3 N AC 400V