• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Unox Kombiugn Cheftop MindMaps ONE, 3 GN 1/1

  • 39 000 kr

Unox Cheftop MindMaps ONE, Elektrisk kombiugn för 3 GN 1/1Unox Cheftop MIND.Maps ONE är en intelligent kombiugn utrustad med innovativ teknik. Den klarar av att

Artikelnummer: 10-unox3one
Dela

Unox Cheftop MindMaps ONE, Elektrisk kombiugn för 3 GN 1/1

Unox Cheftop MIND.Maps ONE är en intelligent kombiugn utrustad med innovativ teknik. Den klarar av att grilla, koka, steka och ånga din mat. Kombiugnen räknar själv ut tid, temperatur och ånga oavsett vilken vikt och storlek din mat har vilket ger ett optimalt resultat varje gång.

Recept och program

Förutom att du kan använda dig av de förprogrammerade recepten i ugnens mjukvara, så kan du också skapa och spara egna matprogram superenkelt! Ugnen kommer ihåg dina kommandon som du gör med den och skapar recept på din begäran tack varje MASTER.Touch.

Stabil konstruktion med automatisk rengöring

Ugnen är tillverkad helt i rostfritt stål (AISI 304) som gör den lätt att rengöra. Den är också utrustad med ett helautomatisk rengörings system kallat "Rotor.KLEAN". Med Rotor.KLEAN kan du välja mellan 4 st helautomatiska rengöringsprogram för att snabbt och effektivt rengöra din kombiugn efter användning.

 

Typ av kontroll: Touch, digital
Kapacitet: 3st GN 1/1
Längdsgående inskjutning: 67 mm
Nätanslutning: 230V 1N~ / 400V 3N~ 50 / 60 Hz
Anslutningsvärde el: 5 kW
Bredd: 750 mm
Djup: 773 mm
Höjd: 538 mm
Vikt: 50 kg
Dörr: Vänsterhängd