• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Unox Kombiugn Cheftop MindMaps PLUS COMPACT, 5 GN 2/3

 • 55 000 kr

Unox Kombiugn Cheftop MindMaps PLUS Compact, Elektrisk kombiugn för 5 GN 2/3CHEFTOP MIND.Maps PLUS är den intelligenta kombiugnen som grillar, stekar, röker och

Artikelnummer: 10-unox23pluscom
Dela

Unox Kombiugn Cheftop MindMaps PLUS Compact, Elektrisk kombiugn för 5 GN 2/3

CHEFTOP MIND.Maps PLUS är den intelligenta kombiugnen som grillar, stekar, röker och lagar mat med ånga och mycket mer. Automatiska tillagningscykler och smarta funktioner, inklusive artificiell intelligens gör CHEFTOP MIND.Maps PLUS till den perfekta maskinen för ditt kök och ger konkret stöd till ditt
arbete. Ugen är designad för att möta alla behov i ditt företag och göra det möjligt för dig för att förbättra dina köksprocesser.

MIND.Maps PLUS kombiugnar finns i tre versioner, för att möta de specifika behoven hos varje företag:

 • BAKERTOP: 3, 5, 7 och 10 GN 1/1 och 6, 10 GN 2/1 för restauranger och delikatessbutiker.
 • COMPACT: 5 och 10 GN 1/1 och 5 GN 2/3 för professionella kök med små utrymmen och små butiker.
 • BIG 20: GN 1/1 och 20 GN 2/1 vagnar för hotell, skolor, sjukhus m.m.

Recept och program

Förutom att du kan använda dig av de förprogrammerade recepten i ugnens mjukvara, så kan du också skapa och spara egna matprogram superenkelt! Ugnen kommer ihåg dina kommandon som du gör med den och skapar recept på din begäran tack varje MASTER.Touch.

Funktioner i MindMaps PRO

 • ADAPTIVE.Cooking
  Genom att registrera fuktförändringar och temperatur kommer ugnen automatiskt att justera tillagingsprocessen till ett perfekt resultat varje gång.

 • CLIMALUX
  Ugnens har inbyggda sensorer att mäta den faktiska luftfuktigheten och aktiverar automatiskt ånproduktion  eller evakuering för att säkerställa så den faktiska luftfuktigheten matchar den inställda.

 • SMART.Preheating
  Kombinerar analysen av tidigare matlagningprocess och ställer automatiskt in den bästa temperatur och förvärmningstid för att garantera exakt likt resultat hela dagen, vilket minskar väntetiderna.

 • AUTO.Soft
  Med denna funktion aktiverad reglerar automatiskt ugnen temeraturen för en mjukare och optimal värmefördelning på varje panna i ugnen. Perfekt för värmekänsliga livsmedel och rätter.

 • SENSE.Klean
  Ugnen kan själv uppskatta graden smuts, baserat på den matlagning som görs och föreslår då det bästa automatiska rengöringsläget. Detta för bäst hygien och utan slöseri av vatten och rengöringsmedel.

 • DRY.Maxi
  Tar bort fukt från ugnens insida för att ge din mat perfekt konsistens, färg och crunch varje gång.

 • STEAM.Maxi
  Ugnen skapar mättad ånga från 35°C och ger hög ång-prestanda i kombination med energi -och vattenbesparingar.

 • AIR.Maxi
  Med 4 fläkthastigheter når man en perfekt prestanda oavsett typ av matlagning.

 • EFFICIENT.Power
  Snabb temperaturökning, hög precision och temperaturkontroll. "Energy Star"-cetifierad.

 • RESSURE.Steam
  Ökar ångtemperaturen och mättnaden för att eftektivt tillåta dig att minska ångtiden och intensiteten.

Stabil konstruktion med automatisk rengöring

Ugnen är tillverkad helt i rostfritt stål (AISI 304) som gör den lätt att rengöra. Den är också utrustad med ett helautomatisk rengörings system kallat "Rotor.KLEAN". Med Rotor.KLEAN kan du välja mellan 4 st helautomatiska rengöringsprogram för att snabbt och effektivt rengöra din kombiugn efter användning.

 

Typ av kontroll: Touch, digital
Kapacitet: 5st GN 2/3
Längdsgående inskjutning: 67 mm
Nätanslutning: 400V 3N~ 50 / 60 Hz
Effekt: 5,2 kW
Bredd: 525 mm
Djup: 662 mm
Höjd: 649 mm
Vikt: 55 kg
Dörr: Vänsterhängd