• Vi hjälper dig med Koncept - Köksplanering - Köksutrustning - Möbler - Finansiering - Service - Leverans - Montage - 3D-visualisering av miljöer - Helhetslösning - Saknar du någon utrustning? Kontakta oss så hjälper vi till att få fram det.

Mychef QUICK 1T Vit SNABBUGN

  • 45 900 kr

Mychef QUICK 1 T - Snabbugn med den senaste tekniken från prisbelönade Mychef - VitMychef QUICK professionella snabbugnar uppnår alltid perfekta och högkvalitat

Artikelnummer: 10-Mychefqt1vit
Dela

Mychef QUICK 1 T - Snabbugn med den senaste tekniken från prisbelönade Mychef - Vit

Mychef QUICK professionella snabbugnar uppnår alltid perfekta och högkvalitativa resultat i varje matlagning, tack vare den nya tekniken och deras robusta, kompakta och lättanvända design.

Högghastighetsugnen från Mychef kombinerar två snabba matlagningstekniker i form av värmeteknikerna Konvektion (temperaturinställningar från 100ºC till 275ºC i steg om 1ºC) och 3D luftdistributionssystem. Båda teknikerna gör att ugnen tillagar rätten på några få minuter. Standardiserade resultat och kvalitet i varje matlagning, som alltid med spanska Mychef. QUICK 1 modellens kontrollpanel navigeras med knappar, för dig som föredrar knappar framför pekskärm.

Mychef QUICK 1T har ett intelligent gränssnitt där omedelbara resultat kan erhållas med bara en knapptryckning. Pekskärmen har en mängd olika alternativ för att passa dina behov. 

● Prisbelönt design
● Snabb tillagning med fantastiskt resultat
● Exteriör sval vid beröring

Inget behov av utsugssystem när du väljer till intern katalysatorsats (247-MYCHA436).
Enkel att rengöra. Ugnen har en helt löstagbar insida för att tvätta varje del på djupet, förhindra kontaminering, tekniska problem och uppnå bra utrustningsunderhåll. Det är till och med möjligt att diska hålrummet (AISI 304) i diskmaskin.

Mått invändigt: 300 x 300 mm
Mått utvändigt (BxDxH): 410 x 397 x 598 mm
Vikt: 60 kg
Effekt: 3,6 kW
Elanslutning: 230 V/L+N/50-60